BIJ ONS IS IEDEREEN WELKOM!
Hartelijk welkom op de site van De Nieuwe Heuvel. Ons bedrijf is actief op diverse gebieden binnen de paardensport. Op deze site vindt u met name uitgebreide achtergronden over onze dekhengsten. Verder treft u informatie aan over onze andere activiteiten.
 


Hette 481 

Voor het beleren en/of keuringsklaarmaken van uw paarden bent u bij ons aan het goede adres. Ook bieden wij een steeds wisselende collectie interessante handelspaarden. U kunt altijd bij ons terecht voor ruime pensionstalling. Daarnaast kunt u lid worden van onze actieve Ruiter Vereniging en PC De Nieuwe Heuvel.

Bedrijfsreportage De Nieuwe Heuvel

De manege van De Nieuwe Heuvel beschikt over eersteklas lespaarden en -ponies waarop de leerlingen geschoold worden door ervaren, gediplomeerde instructeurs. De lessen vinden plaats in een comfortabele rijhal en als het mooi weer is, wordt er in de buitenrijbaan instructie gegeven.

Bij ons is iedereen welkom: u zult zich snel bij De Nieuwe Heuvel thuisvoelen. In de gezellige foyer en op ons grote terras kunt u, onder het genot van een hapje of drankje, genieten van alles wat met paarden te maken heeft.

Of kijk op onze facebookpagina De Nieuwe Heuvel
Wilt u meer informatie over de manege of foyer, dan kunt u bellen naar: 0318–483933.
Voor alle andere informatie: 0318–483284.

Please contact us about frozen semen of our wide selection quality stallions.

Het is niet toegestaan om de foto's en video's van deze site zonder toestemming te gebruiken, de beelden staan onder copyright.
Klik hier voor de privacyverklaring